VÅRA IT TJÄNSTER

DIGITAL ARBETSPLATS

Vi erbjuder arbetsplatstjänster som ser till att dina användare har säker tillgång till rätt verktyg och information, vid rätt tillfälle och på rätt plats. 

Arbetsplatser, Videomöten, Applikationshantering

NÄTVERK

Ett säkert nätverk en självklarhet för alla organisationer och verksamheter. Allt högre krav ställs dessutom på att nätverket är flexibelt, utvecklas i takt med och tillgodoser verksamhetens behov.

Hantering av identiteter, åtkomstkontroll, Nätverk i datacenter, Nätverk OnPrem, Trådlösa nätverk

SERVER, LAGRING & MOLN

Grundläggande för all IT är lagring och processering av information, så skalbart, effektivt och tillgängligt som möjligt.

Publika moln, Privata moln, Hybrid moln, Datacenter

CYBERSÄKERHET

I en värld med ökad komplexitet, ökad sårbarhet och ökad affärsrisk är grundläggande cybersäkerhet på alla områden otroligt viktigt.

DDos-skydd, Intrångs-skydd, Identitet & authentisering, Informationssäkerhet

 

VÅRA KONSULTTJÄNSTER

Vi har konsulter inom Strategi & rådgivning, Projektledning, Service Manager, Integration, Installation & design samt Service & support.

Våra tekniska experter levererar lösningar av högsta klass obereoende av leverantör och teknik, de hjälper dig optimera din IT-miljö och förenklar vardagen både för dig och dina kunder.Tillsammans med er kan Consolidos experter och konsulter ta fram långsiktiga och hållbara strategier utifrån just er verksamhets mål.

Vad kostar det i dag att ha ett nätverk som inte fungerar? IT-säkerhet som inte skyddar? Brister i rutiner och dokumentation?

Företagets IT-infrastruktur är idag en central del av verksamheten. Vårt utbud av supporttjänster säkerställer tillgängligheten och stabiliteten i din IT-miljö.

 

Close Menu